Burza pre všetkých. RM-S systém zjednoduší pohyb cenných papierov. - Strnád, O.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Podniku výpočtovej techniky, ktorého dcérska spoločnosť, zaregistrovaná pod názvom RM-S systém Slovakia a.s., bude vykonávať funkciu organizátora mimoburzového trhu cenných papierov. Organizácia, úlohy, spôsob činnosti a výhody tohto systému.