Les marchés financiers dans la Fédération de Russie: mythes et réalités. - Montchamp, F.
Analýza finančných trhov v Rusku. Trhy a finančné nástroje. Štátne pôžičky. Terajšie trhy hnuteľných hodnôt. Hlavné burzy cenných papierov. Ministerstvo financií a jeho úlohy. Výbor pre privatizáciu. Ruská centrálna banka. Banky - úprava ich profesionálnej práce a ich štruktúry a ich charakteristika. Brokeri, ich štatút a organizácia. Investičné spoločnosti. (Analyse financiere 1992, č.90.).