Opčné a termínové obchody aj u nás. - Vochyan, R.
Rozhovor o opčných a termínových obchodoch s predsedom Burzovej komory Bratislavskej opčnej burzy. Akcionári tejto burzy. Predmet činnosti burzovej inštitúcie. Druhy kótovaných cenných papierov. Rozdiel medzi opčným a termínovým obchodom. Organizovanie uzatvárania burzových obchodov. Spolupráca s Burzou cenných papierov v Bratislave a RM-S systémom.