Opčné a termínové obchody.
Typy burzových obchodov. Finančné nástroje kapitálového trhu. Charakteristika základných odlišností štátnej a trhovej ekonomiky. Všeobecná charakteristika promptných, termínových a opčných burzových obchodov.