RM-Systém - Tržní řád.
Trhový poriadok akciovej spoločnosti RM-Systém, ktorá organizuje dopyt a ponuku cenných papierov ako organizátor mimoburzového trhu. Organizačné usporiadanie, zákazníci, cenné papiere na trhu RM-S, poskytované služby a ich ceny. Tento trhový poriadok platí v ČR od 19.3.1993.