Trhy cenných papíru a státní dirigismus. - Musílek, Petr
Podstata Zákona o cenných papieroch v ČR. Oblasti, ktoré zákon upravuje a stanovuje. Kapitálový trh a ochrana investorov. Klady a nedostatky zákona.