Možnosti ekonomiky Slovenska v roku 1993. Stabilita - legislatíva - zmier. - Kárász, Pavol
Hlavné veličiny, ktoré charakterizujú makroekonomické prostredie - hospodársku dynamiku, zamestnanosť a cenový vývoj ekonomiky Slovenska. Formovanie vonkajšieho dopytu. Faktory determinujúce vývoj zamestnanosti: demografický vývoj, správanie ekonomických subjektov na trhu práce, vývoj konjunktúry a mzdový vývoj. Cenový vývoj a inflácia v r. 1993.