Nejistota obchodu neprospěje. Experti Economist Intelligence Unit srovnávají výhledy českého a slovenského hospodářství.
Hospodárske vzťahy medzi ČR a SR. Hĺbka recesie, nezamestnanosť a inflácia, konvertibilita meny, privatizácia a súkromný sektor, príliv cudzieho kapitálu, zahraničný obchod. Hospodárske ukazovatele ČR a SR v r. 1990-1993.