Situation et perspectives des pays d'Europe centrale et orientale et de l'ex-URSS.
Celkový pohľad na posledný makroekonomický vývoj. Inflácia v krajinách strednej a východnej Európy a SNŠ. Priemyselná výroba v nich. Obchodná výmena medzi nimi a krajinami OECD. Platobná bilancia medzi nimi. Perspektívy. Výroba v týchto krajinách. Nezamestnanosť v krajinách strednej a východnej Európy. (Perspectives économiques de l'OCDE 1992, č.52.).