Všeobecné ekonomické podmienky v SR. - Nádašský, S.
Najdôležitejšia črta hospodárskeho vývoja SR v r. 1992 - transformácia ekonomiky. Podiel súkromných podnikov na produkcii príslušného odvetvia. Ceny spotrebiteľských tovarov a služieb. Miera inflácie. Peňažné príjmy obyvateľstva. Miera nezamestnanosti v r. 1992. Zahraničný obchod. Produkcia za r. 1992. Predpoklad, že v r. 1993 dôjde ku krátkodobému hospodárskemu poklesu.