Kresťanská sociálna únia Slovenska k ekonomickej situácii. Hlavné úlohy v prvom roku nezávisloti. - Prno, Ignác
Ekonomický program Kresťanskej sociálnej únie Slovenska. Návrhy Ekonomickej komisie KSÚ v oblasti privatizácie a demonopolizácie, zadlženosti podnikov, stability meny, podpory rozvoja malého a stredného podnikania, daňového systému a rozpočtu.