Alternativy strategie hospodářské politiky. - Pick, Miloš
Prechod zo stratégie transformácie ekonomiky na stratégiu alternatívnu v ČR. Program alternatívnej stratégie. Jednotlivé fázy alternatívnej stratégie hospodárskej politiky. Makroekonomická politika oživenia ekonomiky, modernizácia infraštruktúry, podpora exportu. Popis Programu prvej fázy hospodárskej stratégie ČR.