Symbióza ekonomiky a politiky. - Filkus, Rudolf
Rozhovor s politikom a ekonómom prof.Ing. R. Filkusom. Zadlženosť Sýrie a Ruska voči bývalej ČSFR, konverzia zbrojárskeho priemyslu v SR, príliv zahraničného kapitálu, vznik Najvyššieho kontrolného úradu v SR, vzťah medzi politikou a ekonómiou.