Privatizácia v rezorte pôdohospodárstva Slovenskej republiky. - Haraj, Vadim
Usporiadanie vlastníckych vzťahov k poľnohosp. a lesnej pôde a ostatnému majetku, privatizácia potravinárskych podnikov a podnikov hospodáriacich na pôde, privatizácia komerčných činností lesného a vodného hospodárstva. Základné koncepčné prístupy procesu privatizácie. Výsledky realizácie privatizácie. Analýza dôvodov neplnenia termínov privatizácie a opatrenia prijaté na skvalitnenie privatizačného procesu.