Zopakuje naše ekonomika rok 1991? Ekonomická transformace na počátku nové, těžké fáze - Pick, Miloš
Vývoj transformácie ekonomiky ČR v r. 1991-1993. Urýchľovanie rastu inflácie. Ďalší pokles hrubého domáceho produktu. Prehlbovanie poklesu a vplyv obmedzenia obchodu medzi ČR a SR, ako aj pokračovanie reštriktívnej makroekonomickej politiky. Spotreba českých domácností. Potreba čeliť rizikám a zmeniť stratégiu.