Rozhorí sa iskierka prosperity Slovenska? 3.
Bariéry realizácie navrhovaného rozvoja priemyslu SR v roku 1993 a v ďalšom období. Kapitálové a vecné bariéry. Odhad potrieb finančných zdrojov rozvoja do r. 2000. Potreba finančných prostriedkov na riešenie ekologickej zadlženosti za odvetvia MH SR do r. 2000.