Competitive strategies for multi-stablishment firms. - Thill, J.-C
Model analýzy súťaživosti medzi veľkými zavedenými podnikmi organizovanými na základe striktnej štruktúry M-formy. Výskum štruktúry formovania a rozloženia ich rovnováhy. Konkurenčné správanie sa podnikov a citlivosť rovnovážnych riešení rôznych vonkajších vplyvov. Paralela medzi tradičným malobchodným systémom a systémom založeným na konkurenčnej sieti.