Od propagace ke komunikaci v marketingu. - Kliková, D.
Vzájomný vzťah marketingu a komunikácie. Marketing ako komunikačný proces medzi výrobcom alebo poskytovateľom služieb a zákazníkom. Komunikačný mix ako voľba správneho podielu medzi reklamou a podporou predaja. Nepriame pôsobenie komunikácie. Mnohostranná komunikácia a komplexne prepojený marketingový prístup. Situácia v ČR v oblasti reklamy.