Ceny převážně klesaly. Loňský vývoj na hlavních komoditních trzích. - Truncová, D.
Vplyv politického a hospodárskeho vývoja v bývalom ZSSR na celkovú aktivitu svetového trhu, čo sa prejavovalo v r. 1992 na jeho dovozoch a vývozoch, ktorých výška vplýva na vývoj svetových cien mnohých komodít. Pokles cien drahých kovov. Výraznejší vzostup v prípade medi. Cena ropy sa nezvýšila ani v zime. Vývoj cien kávy.