El financiamiento del comercio exterior en los países en desarrollo
Kancelária konferencie o zahraničnom obchode a rozvoji UNCTAD v r. 1992 predkladá problémy financovania zahraničného obchodu rozvojových krajín a medzinárodných finančných organizácií s perspektívou posilniť existujúce systémy a stanoviť interregionálny mechanizmus schopný financovať zahraničný obchod Juh-Juh netradičnými výrobkami. Úloha bánk.