Princip ochrany a preference agrárních trhů ES. - Svatoš, Miroslav
Organizácia trhu s obilím. Trhový poriadok - organizácia trhu. Systém spoločných cien agrárneho trhu ES (smerné, intervenčné a preferenčné ceny). Trhový poriadok pre obilniny. Regulácia vnútorného trhu s obilím. Regulácia dovozu a vývozu obilia. Vplyv agrárnej reformy ES.