Slovensko má v ruce klíč i české peníze. Václav Klaus hovořil s českými podnikateli o obchodu se Slovenskem. Příliš je nepotěšil.
Vystúpenie V. Klausa na valnej hromade Svazu průmyslu české republiky. Obchod Slovenska s Českou republikou. Schodok Slovenska (asi 17 miliárd) v obchode s ČR. Pohľadávky českých podnikov na Slovensku a v bývalom ZSSR. Otázka transformácie a privatizácie českej ekonomiky.