Kam spějí mnohostranná obchodní jednání GATT vedená v rámci uruguayského kola? - Jung, Z.
Poslanie uruguayského kola mnohostranných obchodných rokovaní a ich vývoj. Doterajšie výsledky v oblasti prístupu na trhy a ochrany trhu. Dohoda o ochranných opatreniach. Aktualizácia výkladu a uskutočňovania existujúcich pravidiel GATT a stanovenie pravidiel v nových oblastiach. Rokovanie o obchode službami. Inštitucionálne otázky a ďalší očakávaný vývoj mnohostranných obchodných rokovaní.