Tarifné zatriedenie tovaru. Výpočet dane z pridanej hodnoty, dovozného cla a spotrebných daní. - Habart, J.
Zmeny v systéme vymeriavania daní a ciel, platné v ČR a SR od 1.1.1993. Týkajú sa podnikateľov a spotrebiteľov. Novelizácia colného sadzobníka a kvalifikované zatriedenie tovaru do stanovenej nomenklatúry. Záväzné informácie o zaradení tovaru. Žiadosť o tarifné rozhodnutie a platnosť tarifného rozhodnutia.