Deuda externa: avances y sinsabores del esfuerzo regional - Castro Escudero, A.
Zahraničné zadlženie LA sa zmiernilo vďaka Bradyho plánu, čo vedie k optimizmu. História vývoja zahraničného zadlženia LA a zodpovednosť za toto. Potreba nových mechanizmov na uľahčenie a zrýchlenie dodávok čerstvých peňazí na podporu spätného nákupu a redukcie dlhov - návrhy veriteľov.