El retorno de capital a América Latina - Griffith-Jones, S.
Analýza masívneho návratu súkromného kapitálu LA, viazaného na medzinárodný kontext zmien medzinárodných tokov pri revízii súčasnej situácie LA. Druhy tokov súkromného kapitálu LA, platby a náklady. Zdroje financovania a reštrukturalizácia dlhu. Myšlienky na ohodnotenie účinkov návratu súkromného kapitálu.