Informe sobre la crisis de la deuda en su décimo aniversario - Ahmed, Masood
Úvahy o tom, v akej situácii sa nachádza zahraničný dlh v jeho desiatom výročí. Omyly v predpokladoch v chovaní sa a vývoji dlhu. Tvrdé ponaučenia aj pre najerudovanejšie organizácie a špičkových odborníkov. Desatoro základných úloh pre budúcnosť.