Kapitálový trh: čtyři zásadní otázky. - Rajda, I.
Situácia v oblasti kapitálového trhu v ČR. Odpovede na otázky zahraničných investorov: či existuje v ČR základná štruktúra produktov a nástroje kapitálového trhu, či je tento trh transparentný a pochopiteľný z pohľadu investora, aké sú politické, menové a iné riziká predvídateľné na trhu, ako ľahko môže investor na trh vstúpiť a trh opustiť.