Československo v MMF: zkušenosti z let 1990-1992. - Jonáš, Jiří
Východzie ekonomické podmienky v Česko-Slovensku v období znovuobnovenia členstva v MMF. Realizácia prvej dohody o preklenovacom úvere. Predbežné hodnotenie druhej dohody o preklenovacom úvere, schválenej v apríli 1992. Porovnanie rozsahu finančnej pomoci MMF krajinám strednej a východnej Európy a ich ekonomické problémy.