Světová ekonomika v zrcadle zpráv BIS, OECD a UNIDO. Recese postupuje. - Provazník, Dušan
Hodnotenie súčasného stavu svetovej ekonomiky. Správa banky pre medzinárodné platby (BIS) za obdobie 1.4.1992 - 31.3.1993. Rozdelenie hospodársky vyspelých krajín do štyroch skupín z hľadiska povahy problémov a rozdielnych fáz konjunktúrneho cyklu. Transformácia v krajinách východnej a strednej Európy. Údaje z hodnotiacich správ OECD a UNIDO.