Finanzkonglomerate im Aufsichtsvisier. - Knauth, K.W
Vytváranie predpokladov pre vnútorný trh ES v oblasti poisťovní, úverových ústavov a firiem obchodujúcich s cennými papiermi. Otázka úverovania rizika. Dokladovanie vlastného kapitálu. Možnosti deformácie konkurencie. Finančné konglomeráty a možnosť zjednodušenia dozoru.