<La> Communauté européenne entre approfondissement et élargissement: le débat vu d'Allemagne. - Lallement, R.
Efekty a vnímanie Jednotného trhu v Nemecku. Obchod medzi krajinami ES. Dôsledky pre nemecké podniky. SRN vo vlne fúzií v Európe (1989-1991). Porovnanie HDP na občana Nemecka v r. 1991. Nové kraje a pomoc ES. Rozšírenie: doplnenie alebo alternatíva pre Maastricht? Odloženie pripojenia Maďarska, Poľska a ČSFR k ES. Nemecko ako hlavné západné odbytisko pre východnú Európu. Potreba prechodného obdobia pre vyšegrádske krajiny. Rozšírenie osi medzi SRN a Francúzskom. (Regards sur l'économie allemande 1992, č.9.).