Povede cesta do Evropy přes Ženevu? S mluvčím sekretariátu ESVO hovoříme o reformních zemích. - Vítek, Jan
Rozhovor s hovorcom ženevského sekretariátu Európskeho združenia veľného obchodu (EZVO). Dohoda medzi Európskym spoločenstvom a EZVO o vytvorení Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP). Očakávania členov EZVO od tejto dohody. Podmienky vstupu stredoeurópskych krajín do EZVO.