Přehled právních předpisů. Výběr pro podnikatelskou sféru k 1.7.1993. - Nesnídal, Jiří
Tematický prehľad zákonov a iných právnych predpisov, platných v ČR, ktorý poskytuje rámcovú predstavu o právnom základe pre podnikateľskú a manažérsku činnosť do 1.7.1993.