Skrytá úskalí smluvní pokuty. - Bejček, Josef
V rámci zabezpečenia obchodných záväzkov sa postupne používa právna úprava zmluvnej pokuty. Úrok, úrok z premeškania a sankčný úrok. Problematika zmluvnej pokuty vo vzťahu k ustanoveniu podľa občianskeho a obchodného zákonníka.