Vedlejší ujednání při kupní smlouvě. - Pohl, Tomáš
V rámci kúpnej zmluvy si predávajúci a kupujúci môžu dohodnúť niektoré zvláštne dohovory. Medzi tieto dohovory patrí: výhrada vlastníctva, predkupné právo, právo spätnej kúpy, kúpa na skúšku, cenová doložka. Vysvetlenie, praktické rady a návody, ako aj vzory k jednotlivým dohovorom.