Správna dohoda o vykonaní Zmluvy medzi Českou a Slovenskou republikou o sociálnom zabezpečení.
Plné znenie Dohody na základe článku 21 odseku 1 Zmluvy medzi ČR a SR o sociálnom zabepečení z 29. októbra 1992.