Zmluva medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o sociálnom zabezpečení.
Plné znenie Zmluvy medzi SR a ČR o sociálnom zabezpečení platnej od 1.1.1993, t.j. od prvého dňa po rozdelení Českej a Slovenskej republiky.