Nerozumný vývoz dreva. Poškodzujeme zdroj pracovných miest a devíz. - Koleják, M.
Zásobovanie podnikov drevospracujúceho priemyslu drevnou surovinou v r. 1991-1992. Odďaľovanie privatizácie vybratých činností v lesnom hospodárstve. Vyhliadky ťažieb v budúcich rokoch. Ovplyvnenie poklesu dodávok dreva pre drevospracujúci priemysel. Potreba a výhoda uprednostňovať spracovanie dreva v existujúcich domácich kapacitách. Požiadavka stabilizácie ponuky dreva pre vnútornú potrebu v SR.