Tiché společenství. - Marek, K.
Tiché spoločenstvo ako jedna z právnych foriem majetkovej účasti na podnikaní, najmä na drobnom a strednom podnikaní. Účastníci zmluvy a predmet vkladu tichého spoločníka. Rozhodujúci význam ročnej účtovnej uzávierky pre určenie podielu tichého spoločníka na výsledku podnikania. Ustanovenia o zániku zmluvy.