Finančné plánovanie v podniku. - Kráľovič, Jozef
Nové podmienky tvorby a využívania úloh plánovania v podnikoch v podmienkach trhovej ekonomiky. Významné postavenie plánu v rámci komplexného plánu podniku. Úlohy finančného plánu. Časové dimenzie vo finančnom plánovaní. Štruktúra, obsah a postup tvorby finančného plánu.