Podnikatelská ofenzíva závisí na managementu. Zkušenosti potvrzují rozhodujíci roli vedení podniku. - Vácha, S.
Situácia v oblasti riadenia podnikov a manažmentu v ČR v r. 1989-1993. Kritika politiky štátu voči podnikom v terajšom období. Neuznávaná úloha manažmentu. Noví vlastníci podnikov a s tým súvisiace nové úlohy a problémy pre manažment privatizovaných podnikov. Desať odporúčaní pre podnikateľskú ofenzívu.