Fiktívní zisky se nedaní. Zbytečné bankroty v důsledku oddalování bankrotů. - Matějka, Milan
Finančná situácia veľkých a stredných podnikov v ČR v dôsledku trhovo nekorektného zdaňovania podnikov. Fiktívny a reálny zisk. Obchodné riziko a dôsledky pre podniky. Makroekonomické dôsledky. Postoj podnikových manažérov.