Uspěje evropský letecký gigant? Austrian Airlines, KLM, SAS a Swissair se dohromady jmenují Euro-Airline. - Karas, S.
Navrhnuté opatrenia na zlúčenie štyroch európskych leteckých spoločností voči efektívnejším americkým. Spojenie spoločností Swissair, KLM, SAS a AUA. Doplnenie troch európskych British Airways, Lufthansa, Air France a Euro-Airline na štyri. Hodnotenie výkonnosti a porovnanie európskych leteckých spoločností. Spojenie ČSA s Air France.