Návrh Ministerstva financií SR na systém riešenia platobnej neschopnosti v hospodárstve SR.
Text návrhu spracovaného pracovnou skupinou v gescii MF. Ťažisko systémových opatrení: využitie vzájomného zápočtu pohľadávok a záväzkov medzi podnikmi, účelové použitie zdrojov Fondu národného majetku SR, upevnenie finančnej a platobnej disciplíny.