Místo fordismu ryzí toyotismus? Japonští organizátoři výroby předepisují nelítostnou odtučňovací kúru. - Vítek, Jan
Nevýhody Fordovho systému masovej výroby. Prechod k uplatňovaniu zásad hospodárnej štíhlej výroby v japonskej automobilke Toyota. Vplyv japonského priemyselného úspechu na Ameriku a Európu. Zložky a organizácia štíhlej výroby. Skúsenosti zo zavádzania štíhlej výroby do prevádzky.