Preberací plán meraním pri daných jednostranných tolerančných medziach. - Garaj, Ivan
Charakteristika kontroly akosti. Štatistická kontrola akosti a jej ekonomický význam. Štatistické prebierky meraním a ich klasifikácia. Preberací plán a riešenie ilustračného príkladu.