Výchozí základna pro přípravu nabídky. Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja.
Riešenie obchodného prípadu. Obchodné rokovanie. Kontakt s poradcami konkurenčných firiem. Hľadanie okruhu nových zákazníkov. Sledovanie finančnej bonity zákazníka. Výsledky prieskumu správania sa nespokojných zákazníkov. Využívanie poznatkov z reklamácií.