Hranice pro svět reklamy. - Lukavská, L.
Situácia v oblasti reklamy v krajinách Európskych spoločenstiev. Zjednocovanie európskeho trhu a propagácia tovarov a služieb. Legislatíva nadnárodná a národná. Princípy autoregulácie. Právo spotrebiteľa na slobodný výber. Spor o tabakové výrobky.