Reklama v krajinách Európskeho spoločenstva. Majstrovský list. - Pakšiová, Adriana
Význam reklamy, definícia reklamy. Rozvoj reklamy, náklady na reklamu v krajinách ES. Proces tvorby a uskutočňovania reklamy. Typy reklamných agentúr. Prístupnosť médií, hlavne televízie vo V. Británii a v SRN. Rozmach reklamného priemyslu. Rast výdavkov na reklamu v Grécku, Španielsku a Portugalsku. Konkurencia v oblasti reklamného priemyslu.